Списък на учениците от 9 клас, класирани за областен кръг на олимпиадата по английски език 06. 03. 2010 Г
На учениците от 9 клас, класирани за областен кръг на олимпиадата по английски език 06. 03. 2010 Г 319.52kb. 1 стр.

Доклад за шумовото натоварване
Промишлеността е обособена в две зони източна и западна, като преобладават предприятия на леката, хранително-вкусовата, химическата промишленост, машиностроене, корабостроене и др 293.65kb. 1 стр.

Одобрявам: евгения вълкова началник на рио
Ваканции: Съгласно утвърдения от министъра на образованието и науката за конкретната учебна година график 50.95kb. 1 стр.

Нсорб транспортният проект върви със забавяне от 6-8 месеца
Кауфланд“ и „Кръговото“, част от мащабния проект за рехабилитация на градския транспорт в Русе. Кметът Пламен Стоилов заяви, че очаква жалене от страна на загубилите и проектът ще се проточи във времето с 6 до 8 месеца 875.47kb. 3 стр.

Кабинетътобмисля всички българи да имат безплатни електронни подписи. Икономическият министър Трайчо Трайков даде тази идея на премиера
Та варира между 60 и 100 лв на подпиs. Ако така ще се спести време и ще се увеличи прозрачността, си заслужава, коментира премиерът. Според зам министъра е по-евтино да се въведат електронни лични карти с чип 524.69kb. 4 стр.

Благодарствено писмо уважаеми господин топузаков
Ние, родителите и децата родени през 2001 г от отбор „Левски-Раковски”/София/ бихме искали да изкажем сърдечната си благодарност за професионалното отношение, с което подхождате към отбора 10.15kb. 1 стр.

Остров корфу
Ал. Невски” по маршрут София Кулата Солун Верия Козани Йоанина Янина – Игуменица (600 км). Трансфер с ферибот до остров Корфу най-зеления гръцки остров в Йонийско море, носещ името на красивата нимфа Керкира 36.03kb. 1 стр.

Оферти за бизнес сътрудничество
Чрез нея контактните точки на мрежата от всички държави обменят информация и разпространяват оферти за бизнес сътрудничество 117.98kb. 1 стр.

Европейски формат на автобиография Лична информация
Автотехническа експертиза – проблеми, методика, пазарна стойност, методология на експертиза на птп 99.4kb. 1 стр.

Изследване движението на електромобил Free Duck при ускоряване и спиране
Електромобилите са много подходящи за използване в градски условия поради факта, че те са с нулеви вредни емисии. При въвеждане на електомобилите в градски условие е необходимо да бъдат изследвани техните динамични характеристики 46.5kb. 1 стр.

До директора на рзи – русе уведомление за извършване на дейност от обект с обществено предназначение – транспортно/и средство/а
Уведомявам Ви, че от   г извършвам дейност с транспортни средства за обществен превоз 123.32kb. 1 стр.

1. Резюме на петицията Вносителят на петицията пледира за въвеждане на еднакво електрическо напрежение за целия железопътен транспорт в Европа
Относно: Петиция 0327/2012, внесена от Ulrich Neef, с германско гражданство, относно еднакво електрическо напрежение за железопътния транспорт в Европа 26.4kb. 1 стр.

Брой кредити: 10
Целта на изучаваната учебна дисциплина е да формира необходимите знания за теорията на електрическата тяга 26.02kb. 1 стр.

Електрическите стоки като самостоятелна група изделия за потребление включват всички електробитови прибори, принадлежности и машини, чиято употреба е свързана с използването на електрическа енергия
Стване, шевни машини, машини за механизиране на кухненската работа, машини и прибори за подържане на микроклимат в помещенията, прибори и машини за лична хигиена, машини за механизиране на домакинската работа, химични източници на ток 29.97kb. 1 стр.

Държавна комисия по сигурността на информацията
Технологична – резервен дизел-генератор”, по част “Конструктивна” и по част “Електро” 170.61kb. 1 стр.


Адрес: град, пощенски код, ул
Регламент (ЕС) №445/2011 на Комисията от 10 май 2011 г относно система за сертифициране на структурите, които отговарят за поддържането на товарни вагони, и за изменение на Регламент (ЕО) №653/2007 22.03kb. 1 стр.

За дейността на националната съдийска колегия към бфдс
Настоящата наредба регламентира условия и реда за работа на Националната Съдийска Коллегия, реда за придобиване на квалификация съдия по динамична стрелба в Република България и правата и задълженията на съдиите по динамична стрелба 61.82kb. 1 стр.

Г-н Боян Коцев почетен гражданин на гр
Обръщаме се към Вас с най-сърдечни пожелания за крепко здраве и дълголетие послучай Вашия 80-годишен юбилей! 13.72kb. 1 стр.

Конкурс по оферти за „Доставка на кислородна сонда за димен газ тип kes-2003000, Уестингхаус
Условията и изискванията на конкурса са описани в конкурсната документация, която може да бъде получена, както е посочено в настоящата покана 36.72kb. 1 стр.

Ч отпътуване от Шумен, 04. 30 ч от Варна, 05. 00 ч от Бургас. Преминаване на границата през гкпп малко Търново-Дерекьой
Шумен, 04. 30 ч от Варна, 05. 00 ч от Бургас. Преминаване на границата през гкпп малко Търново-Дерекьой 53.17kb. 1 стр.