Българска академия на науките
Дисертацията е разработена в рамките на докторантура на самостоятелна подготовка в Института по биоразнообразие и екосистемни изследвания при бан 723.27kb. 2 стр.

Лицензирана туристическа агенция организират: посрещане на новата 2010 г в хотел „рила
Националният съюз на юрисконсултите, съвместно с „ен би тур” – лицензирана туристическа агенция организират 10.85kb. 1 стр.

1 Повърхностните пукнатини по настилката се затварят с разредена битумна емулсия, асфалтови пасти и други подходящи материали, разработени на базата на термомодифицирани битуми
Технически изисквания, норми и правила, организация и технология на работите по превантивното поддържане на пътищата 243.17kb. 1 стр.

Като взе предвид шестмесечния доклад на Главния прокурор на Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия Serge Brammertz, представен на Съвета за сигурност на ООН на 12 декември 2008 г
Главния прокурор на Международния трибунал за военните престъпления в бивша Югославия Serge Brammertz, представен на Съвета за сигурност на ООН на 12 декември 2008 г 542.53kb. 2 стр.

Нов управителен съвет на нсорб
На 5 март продължи работата на Общото събрание на Национално сдружение на общините в Република България по останалите от 30 януари, точки от дневния ред – избор на ръководни органи и одобряване състава на постоянните комисии на Сдружението 21.37kb. 1 стр.

България е изправена пред съдбоносен избор в предстоящия парламентарен вот през 2013 година
След 23 години управление в условия на преход страната ни все още не успява да постигне така желаните от българския народ икономически просперитет, сигурност и достойно място в обединена Европа 129.59kb. 1 стр.

Концерт Ерик Клептън Прага
Ролинг Стоунс и класиран на 53 място в списъка на безсмъртните: 100-те най-велики артисти на всички времена. Той разполага с 20 платинени и 25 златни записи. През 2013г ще се навършат 50г от началото на неговата музикална кариера 65.82kb. 1 стр.

Нсорб засега …
Две Българии…и софия…Три територии… Икономически, разбира се. При това официално две – не по усещанията на хората. И то от март насам се вижда все по-ясно 1271.97kb. 4 стр.

Информоционни технологии сип клас трети
Оу „СВ. Св. Кирил и методий"-Негован, р-н „Нови Искър" Утвърждавам: инж. Златка Иванова 46.91kb. 1 стр.

Асп като междинно звено в Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси"
Интервю на Правда Игнатова – Директор на Дирекция ”Международно сътрудничество, програми и европейска интеграция” за Дарик радио, предаване „Денят”. Тема: асп като междинно звено в Оперативната програма Развитие на човешките ресурси” 45.45kb. 1 стр.

Месец януари
Христо Ботев, български поет, публицист и революционер/06. 01. 1848-01. 06. 1876/ поднасяне на цветя 1574.61kb. 4 стр.

Регионална здравна инспекция русе
Оон за Международна година на водното сътрудничество, това е и темата на Световния ден на водата 22 март 13.5kb. 1 стр.

Водата е едно от условията за живот на всички живи организми на Земята. Можем да кажем, че тя е извор на живот, защото живот възниква само там, където има вода
Водата е едно от условията за живот на всички живи организми на Земята. Можем да кажем, че тя е извор на живот, защото живот възниква само там, където има вода. Без нея животът на хората е немислим 10.21kb. 1 стр.

Ветрената мелница „ творческия труд, любовта, оптимизма; човек устоява на природните стихии с трудолюбие, жизнелюбие и оптимизъм; трудът и изкуството обогатяват човека, извисяват духа му
Задушница” – тежкият и самотен живот на вдовеца; преодоляването на мъката, болката, търсенето на спасение, на надежда в живота; животът е по-силен от смъртта 23.35kb. 1 стр.

Ранни записвания новогодишен круиз по босфора
Изживейте едно романтично посрещане на Новата година на борда на една от най-изисканите яхти в Истанбул, сред светлините на два континента и магията на ориента 115kb. 1 стр.

Регионална здравна инспекция
Регионалните здравни инспекции и чл. 104, ал. 1 от Закона за здравето, чл. 7, ал. 1 от Правилника за устройството и организацията на работа на органите на медицинската експертиза на работоспособността и на регионалните картотеки на медицинските експертизи и 25.03kb. 1 стр.

Вносителите на петицията оспорват решението на местните органи в Eliana да одобрят интегрирания план за действие (Plan de Actuación Integrada pai), който ще доведе до промяна на статута на 68 728 кв м
Според вносителите на петицията решението нарушава предходното законодателство, определящо парка като защитена зона, и ще причини невъзвратими екологични вреди на това уникално природно местообитание 33.98kb. 1 стр.

"Български пощи" еад спечели проект "Социални иновации за развитие на човешките ресурси" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси 2007-2013 г."
Български пощи” еад спечели проект “Социални иновации за развитие на човешките ресурси” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси 2007-2013 г.” 24.08kb. 1 стр.


Планът за преображение на Петата Раса е зареден с енергиите на Космическия Майтрея.”
Шестата раса – Расата на Светоносците – осъществява своето Единно шествие по Земята.” 72kb. 1 стр.